EG coaching

Naam

Emailadres

Ontvang Gratis coachtips & succesverhalen per email!

*Aanmelden zonder spam

Naam

Emailadres

 
 

Coaching is maatwerk, met Personal Coaching richten wij ons op de persoonlijke ontwikkeling van het individu. We geven inzicht de behoefte en wensen van het individu en leggen een basis voor het “creëren van waardevolle synergie” tussen de coach en klant.


Richting geven met plan van aanpak

Veranderingen komen we allemaal tegen, maar hoe ga je hiermee om? Het aanleren en verankeren doet ieder persoon op een eigen manier gebruikmakend van eigen talenten en unieke (fysieke en mentale) persoonskenmerken, die vaak nog verborgen liggen.


Werkwijze

Onze werkwijze start met het meten van de huidige situatie en in overleg met de klant stellen we een persoonlijk stappenplan (Personal° Development Plan) op, voor de aanpak van de (gedrags)veranderingen. In de beginfase krijgt de gecoachte ondersteuning bij de kernvragen:

    “Welke richting moet ik op gaan (wat wil ik)?”

    “Wat kan ik nu echt?”

    “Wat zijn de juiste stappen die ik nu moet nemen ( wat moet ik doen en

    waarmee ga ik aan de slag)?”

Wij zijn gespecialiseerd in verbanden leggen tussen de persoonlijke ontwikkeling (capaciteiten) en carrière/functie-ontwikkkeling en hier passende ondersteuning voor te organiseren. 


Voor informatie klik op de button:

Persoonlijke ontwikkeling

‘Risico ontstaat door niet te weten wat je aan het doen bent’
‘Als je niet weet wat je wilt is de slaagkans nihil’

‘Alles wat aandacht krijgt groeit’PTand.ME I Reintegratie in Beweging I Figure Balance I Bewegen voor de Baas I Bootcamp - Running - Self Defense BASH

Eight Group © Copyright 2005-2011 developed by the Eight Label

www.eightlabel.nl | www.bashtraining.nl | www.figurebalance.nl | www.reintegratieinbeweging.nl | www.ptand.me

Loopbaancoaching voor de sport

In samenwerking met haar partners verzorgd de eight group coaching bij het verander van de loopbaan naar de sport-, gezondheid- en fitnesswereld.

De coaching loopt vanaf het bepalen van de carrièredoelen tot aan het organiseren van bijvoorbeeld een speciaal traineeship met coacing-on-the-job.


Het maatwerk programma kan bestaan uit een combinatie van: management coaching, functiegerichte gedragsverandering, privécolleges (o.a. thema’s: leiderschapsstijl, leren coachen), een specifiek traineeship bij een bedrijf.


Assessment

Het is ook mogelijk een aparte, uitgebreide Assessment uit te voeren om inzicht te krijgen in de huidige situatie van behoeften & capaciteiten.